Mastiff søger en universitetspraktikant til Udviklingsafdelingen – Gør du idé til godt tv?

5. marts 2018

Mastiff søger en universitetspraktikant til Udviklingsafdelingen – Gør du idé til godt tv? 

 

Kan du lide at researche og opstøve cases til spændende tv-programmer? Er du imødekommende og tager du uden tøven kontakt til forskellige typer mennesker i jagten på den gode historie? Er du idérig og kan tænke i skæve og nye baner inden for tv? Så er du måske vores nye praktikant. 

Som universitetspraktikant i Udviklingsafdelingen på Mastiff bliver du en central del af vores arbejde med udviklingen af nye tv-programmer. Dine opgaver kommer til at spænde lige fra idéudvikling, research og casting til videoredigering og klargøring af pitchmateriale. 

 

Vi forventer derfor at du:

▪   Brænder for tv og har mod på at lære hvordan man udvikler et nyt program.

▪   Kan lide at researche og er klar på at undersøge om der er kød og cases på idéerne.

▪   Har lidt kendskab til videoproduktion og redigering og lyst til at lære mere.

▪   Formulerer dig godt på skrift og har den kommunikative værktøjskasse i orden.

▪   Er selvstændig og selvkørende, kan holde styr på opgaver samt overholde deadlines.

▪   Er imødekommende og klar på både at lære, bidrage og indgå som en del af en afdeling, hvor der er et højt tempo, masser af godt humør og plads til vilde idéer.

Vi leder efter en universitetsstuderende, som for eksempel læser Medievidenskab, Kommunikation, Dansk eller Journalistik, og som har lyst til at supplere sit studie med et praktikophold. Du bliver en integreret del af afdelingen og deltager i både faglige møder og sociale arrangementer.

 

Hvis du bliver praktikant hos os, aftaler du og din praktikantvejleder et forløb og udarbejder sammen en overordnet plan for din praktikperiode, så du når igennem forskellige arbejdsopgaver, som understøtter din udvikling, og det du brænder for.

 

Praktikperiode og ansøgningsfrist

 

Praktikperioden vil være fra medio august 2018 til og med december. Vi er fleksible i forhold til den præcise start- og slutdato. Du kommer til at arbejde fuldtid og praktikforløbet skal indgå som en del af dit studieforløb og være meritgivende.

Send din ansøgning til: mhd@mastifftv.dk. Ansøgningsfrist er fredag den 6. april 2018.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingstilrettelægger og praktikantvejleder Mia Davies, 28569919. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Mange hilsner

 

Mia Davies

Mastiff TV

Gå til nyhedsarkivet