TV2 leder efter nye ansøgere til tredje sæson af ”Korpset”

19. juni 2018

TV2 leder efter nye ansøgere til tredje sæson af ”Korpset”

Har du hvad der skal til for at blive specialstyrke soldat? Så har du nu chancen for at bevise det, når TV 2 for tredje gang giver en eksklusiv gruppe chancen for at prøver kræfter med udfordringer i et kursusforløb, som er designet af fire tidligere jægersoldater.

Denne gang får kun 12 aspiranter lov til at starte på kurset for at instruktørerne kan komme endnu tættere på den enkelte aspirant og endnu bedre finde aspirantens styrke og svagheder.

Tredje sæson går skridtet videre end de to første sæsoner af Korpset. Det er stadig vigtigt, at aspiranterne har en fysisk og mental styrke ud over det sædvanlige, men denne sæson tester instruktørerne i endnu højere grad også, om deltagerne har særlige evner for strategisk og taktisk tænkning, især når kroppen i forvejen er presset til det yderste. De mange prøver tester dine fysiske og psykiske grænser, men også dine evner til både at klare dig selv og i stor grad også evnen til at arbejde sammen med andre.

Kurset er igen tilrettelagt af fire tidligere jægersoldater, som med Thomas Rathsack i spidsen, udsætter deltagerne for øvelser, som kun ganske få mennesker har den fysiske og mentale kapacitet til at gennemføre. Der er ingen store pengepræmier eller medaljer for at gennemføre kurset. Æren og et anerkendende håndtryk fra instruktørerne er eneste belønning.

Du skal være mentalt rustet og i fysisk form ud over det sædvanlige. Du er måske aktiv sportsmand, og i hvert fald glad for at træne og har gjort det i flere år. Det er ikke afgørende om dit udgangspunkt er løb, styrketræning, kampsport eller noget andet.

Der er ikke noget krav om, at du skal have aftjent værnepligt, men det er heller ikke et minus.

Du skal være minimum 18 år for at deltage. Du skal kunne komme til en indledende casting i august måned. Hvis du går videre, skal du kunne komme til personlig samtale, fysisk og psykisk tests og lægetjek i starten af september. Du skal naturligvis kunne deltage i optagelserne, som dels er et længere interview en dag i september og selve programmet, som optages i perioden 5. – 13 oktober 2018.

I optageperioden bliver programmets deltagere indkvarteret under primitive forhold, hvor den står på hård træning og minimal søvn og ernæring i otte dage.

Er du interesseret, skal du udfylde og indsende et ansøgningsskema til os hurtigst muligt til adressen: korpset@mastifftv.dk
Ansøgningsskemaet kan du hente fra denne side casting.tv2.dk

Gå til nyhedsarkivet